Kwaliteitscontrole

Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd Kwaliteitscontrole

1. De uitstekende producten kunnen niet van het herhaalde en strikte testen, op de basis van ISO9001-kwaliteitssysteem worden gescheiden en gecombineerd met de daadwerkelijke situatie van het bedrijf, heeft Elektrisch Co. van Sunkings, Ltd een uitvoeriger systeem voor kwaliteitscontrole gevestigd. Ons kwaliteitsdoel is: tarief van de product bereikt het standaardimplementatie 100%, bereikt het tarief van de inspectiekwalificatie van fabrieksproduct 100%.

 

2. Alle van de diesel die materiaal generatorreeks door ons bedrijf wordt geleverd heeft certificatie van internationaal de kwaliteitssysteem van ISO9001 overgegaan, en alle materiaal moet met succes vóór levering worden getest. De periode van de materiaalwaarborg is één jaar of 1000 lopende uren sinds de datum van levering.

Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd kwaliteitscontrole 0Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd kwaliteitscontrole 1Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd kwaliteitscontrole 2   Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd kwaliteitscontrole 3

Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd kwaliteitscontrole 4Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd kwaliteitscontrole 5

Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd kwaliteitscontrole 6

Guangdong Sunkings Electric Co., Ltd kwaliteitscontrole 7

Krijgen Cummins-Diesel Generatorreeks & Perkins Diesel Generator Set Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contactgegevens